دوازدهمین رویداد scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

ارسال شده در تاریخ :

این رویداد در تاریخ ۲ دی ماه ۱۴۰۲ در محوطه دانشگاه با حضور عضو محترم گروه گفتار درمانی سرکار خانم دکتر صادقی ،از مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری، جناب اقای دکتر طباطبایی، جناب اقای "دکتر ماجد دهقانی"، جناب اقای دکتر راشدی، جناب اقای دکتر کوشش حضور داشتند. مدیر اداره تعالی فرهنگی، جناب اقای دکتر فرزاد نیز در این رویداد حضور داشتند. در این ارائه آقایان صدرا مجیدزمانی و پویا خدایی ، دانشجویان ترم ۵ مقطع کارشناسی ارتوپدی فنی به ارائه‌ی موضوع 《آشنایی با پروتزهای زیبایی》پرداختند. در این رویداد به موضوعاتِ مختلفی چون معرفی پروتز‌های زیبایی،انواع مختلف آنها،فرآیند ساخت و مواد تشکیل دهنده‌ی آنها، سیستم‌های Retension این نوع از پروتزها و تکنیک‌های روانشناسی مواجه با بیماران کاندید دریافت این نوع از پروتز پرداخته شد. در پایان کتاب‌ «کاربرد تکنیک‌های روانشناسی در درمان ارتوزی و پروتزی کودکان و نوجوانان» نوشته‌ی دکتر فرهود سعید ارشادی و دکتر کاوه مقدم و کتاب «بازسازی پروتزی» نوشته‌ی دکتر محمدعلی مردانی برای مطالعه‌ی بیشتر در این حیطه معرفی می‌شود.

لینک دریافت تصاویر  http://www.mefda.ir/photo/361299/

تیزر اختصاصی دانشگاه الزهرا (س) برای جشنواره Science slam

اولین جشنواره ملی scienceslam

تیزر 1 اولین جشنواره ساینس اسلم (science slam)

تیزر 2 اولین جشنواره ساینس اسلم (science slam)

تیزر اختصاصی دانشگاه تبریز و زنجان برای جشنواره science slam

راهنمای ثبت نام

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)