نهمین رویداد Scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

نهمین رویداد Scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

نهمین رویداد Science slam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با محوریت معرفی رشته سلامت در حوادث و بلایا و معرفی کنگره روز دوشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۲ در محوطه این دانشگاه برگزار شد. به گزارش مفدا علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ این رویداد باحضور دکتر "فرزین نیا"، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، جناب آقای دکتر "خانکه"معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و مدیرگروه سلامت در حوادث و بلایا وسایر اساتید و هیات علمی و دکتر "ماجد دهقانی"، به عنوان مسئول نظارت بر حسن اجرای رویداد نیز در نهمین ساینس اسلم حاضر بودند. در این ارائه آقای "زانکو حسینی" دانشجوی کارشناسی ارشد سلامت در حوادث و بلایا به معرفی رشته خود پرداختند و همچین به بلا خیز بودن کشور ایران اشاره شد و عنوان کردند ۵۳ نوع مخاطره در کشور ما وجود دارد و چون بعد از بلایا مهمترین درخواست مردم سلامت جسمی است، به همین دلیل نیاز کشور به علم سلامت در بلایا روبه افزایش است و از اهم وجود متخصصین این رشته خبرداد. در ادامه؛ تعاریفی از واژه های بلا، بحران، مخاطره و تاب آوری ارائه شد و قسمتی از فعالیت های ملی و بین المللی مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه توانبخشی توضیح داده شد. بخش دوم این رویداد، معرفی کنگره ملی سلامت در حوادث و بلایا را شامل بود که دکتر "دلشاد"، بعنوان دبیر علمی کنگره توضیحات تکمیلی رو به دانشجویان ارائه دادند.

لینک دریافت تصاویر  http://www.mefda.ir/photo/358467/