هشتمین رویداد scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

هشتمین رویداد scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

هشتمین رویداد science alam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد. این رویداد در تاریخ ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۲ در محوطه دانشگاه با حضور عضو محترم گروه گفتار درمانی سرکار خانم ولی تبار، از مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری، جناب اقای دکتر طباطبایی، جناب اقای "دکتر ماجد دهقانی"، جناب اقای دکتر راشدی، جناب اقای دکتر کوشش حضور داشتند. مدیر اداره تعالی فرهنگی، جناب اقای دکتر فرزاد نیز در این رویداد حضور داشتند. در این ارائه سرکار خانم نرگس رفعتی، دانشجوی ترم ۳ مقطع کارشناسی گفتاردرمانی به ارائه‌ی موضوع 《دیزآرتری اختلال حرکتی گفتار》پرداختند. در این رویداد به موضوعاتِ تعریف دیزارتری و اختلالات حرکتی گفتار، هم‌رویدادی‌ها، علائم دیزارتری، انواع آن، اتیولوژی، عوارض، تیم توانبخشی، اهداف درمانی و همچنین نوع برخورد ما با این افراد پرداخته شد. در پایان برنامه نقل قولی از فردی که دچار اختلال دیزارتری بود، بیان شد:《من همون فرد قبل از سکته‌ام، فقط نمی‌تونم مثل قبل حرف‌هام رو به دیگران انتقال بدم》و همینطور راهکارهایی برای ارتباط بهتر با این افراد از جمله عدم کامل کردن جملات و کلمات فرد بیان شد.