هفتمین رویداد Scienceslam دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

هفتمین رویداد Scienceslam دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

هفتمین رویداد ScienceSlam دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد. این رویداد در تاریخ ۶ آذر ماه ۱۴۰۲ در محوطه دانشگاه در حضور عضو محترم هئیت علمی گروه گفتار درمانی خانم دکتر ظریفیان به عنوان استاد راهنمای دانشجو و با حضور جناب آقای دکتر طباطبایی و جناب آقای دکتر کوشش از مجموعه مدیریت دفتر توسعه فناوری سلامت برگزار گردید. جناب آقای "دکتر ماجد دهقانی" نیز بعنوان نماینده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و خانم فاطمه حسین زاده به عنوان مسئول برگزاری این رویداد حاضر بودند. در این ارائه جناب آقای محمد صیادی فرد، دانشجوی ترم ۳ مقطع کارشناسی گفتاردرمانی به ارائه‌ی موضوع 《آپراکسی گفتار و آشنایی با آن》پرداختند. در این رویداد به موضوعاتی همچون: ماهیت و ویژگی آپراکسی، انواع آن در زیر شاخه گفتاردرمانی، اتیولوژی و همچنین نوع برخورد درمانی ما با این افراد پرداخته شد. در پایان این برنامه جمله‌ای کلیدی ذکر گردید که بیان داشت: {افراد آپراکسی درک دارند ولی بیان درستی ندارند} که با فهم این موضوع برخورد مناسب و درستی با افراد دچار آپارکسی خواهیم داشت.