ششمین رویداد scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

ششمین رویداد scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

ششمین رویداد science slam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی این رویداد در تاریخ ۴ آذر ماه ۱۴۰۲ در محوطه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور جمعی از دانشجویان و مدیر گروه و اعضای هیئت علمی گروه مددکاری اجتماعی دکتر “سبزی خوش‌نامی”، دکتر "استاد هاشمی" و دکتر "علی‌پور" و " دکتر ماجد دهقانی" برگزار شد.

این رویداد در تاریخ ۴ آذر ماه ۱۴۰۲ در محوطه دانشگاه با حضور جمعی از دانشجویان و مدیر گروه و اعضای محترم هیئت علمی گروه مددکاری اجتماعی، جناب اقای دکتر سبزی خوش‌نامی، سرکار خانم دکتر استاد هاشمی و جناب آقای دکتر علی‌پور برگزار شد. جناب اقای "دکتر ماجد دهقانی" نیز به نمایندگی از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه حضور داشتند. در این ارائه جناب آقای حسین افشارپویا، دانشجوی مقطع ارشد مددکاری اجتماعی به مناسبت نزدیک شدن به روزجهانی ایدز(۱ دسامبر مصادف با ۱۰ آذرماه) به ارائه موضوع " انگ مرتبط با اچ‌آی‌وی در سیستم مراقبت‌های بهداشتی" پرداختند. در این برنامه به موضوعاتی همچون: تعریف استیگما، علل به وجود آمدن استیگما، انواع و سطوح استیگما، و همچنین استیگماتیزه شدن در سیستم مراقبت‌های بهداشتی، اهمیت و پیامدهای آن نسبت به افرادی که با اچ‌آی‌وی زندگی می‌کنند پرداخته شد. در پایان برنامه اقداماتی جهتِ انگ‌زدایی معرفی شد، که یکی از آن‌ها استفاده از روبان‌های قرمز به عنوان نماد حمایت از افرادی که با اچ‌آی‌‌وی زندگی می‌کنند، بود.

لینک دریافت تصاویر  http://www.mefda.ir/photo/356542/