پنجمین گردهمایی دانشجویی _ علمی scienceslam در راستای ایجاد زبان مشترک بین رشته روان‌شناسی با سایر رشته های توانبخشی دانشگاه

پنجمین گردهمایی دانشجویی _ علمی science slam در راستای ایجاد زبان مشترک بین رشته روان‌شناسی با سایر رشته های توانبخشی دانشگاه ??به همت معاونت تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی پنجمین گردهمایی دانشجویی _ علمی science slam در راستای ایجاد زبان مشترک بین رشته روان‌شناسی با سایر رشته های توانبخشی روز دوشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۲ در محوطه این دانشگاه برگزار شد.

پنجمین گردهمایی دانشجویی _ علمی science slam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به همت معاونت تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی پنجمین گردهمایی دانشجویی _ علمی science slam در راستای ایجاد زبان مشترک بین رشته روان‌شناسی با سایر رشته های توانبخشی روز دوشنبه 29 آبان ماه 1402 در محوطه این دانشگاه برگزار شد. به گزارش مفدا علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ پنجمین گردهمایی دانشجویی-علمی science slam در راستای ایجاد زبان مشترک بین رشته روانشناسی با سایر رشته های توانبخشی دانشگاه روز دوشنبه 29 آبان ماه برگزار شد، موضوع اصلی این گردهمایی بررسی روان انسان از منظر صاحب نظران بود، که با ارائه" آناهیتا هاشمی پور" دانشجوی کارشناسی روانشناسی این دانشگاه اجرا شد.

??در ابتدای این برنامه، "فاطمه حسین زاده" دانشجوی ارتوز و پروتز دانشگاه بعنوان نماینده دانشجویی این رویداد، مروری بر science slam داشت و بیان نمود: حرکتی که ما در دانشگاه با حمایت های مستقیم دکتر "حمیدرضا خانکه" معاون تحقیقات و فناوری، دکتر "فرهاد طباطبایی قمشه ای" ، مدیر توسعه فناوری سلامت و جناب آقای دکتر" ماجد دهقانی" مشاور حوزه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری شروع کردی که با استقبال بی نظیر دانشجویان همراه شد که تا به امروز تعداد شرکت کنندگان هر جلسه گردهمایی دانشجویی-علمی به صورت تصاعدی افزایش پیدا کرده است. وی در ادامه به دانشجویان حاضر در گردهمایی دانشجویی-علمی نیز اعلام کرد که هر دانشجوی متقاضی اجرا میتواند از طریق کانال تلگرامی مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه به آدرس https://t.me/fannavari_USWR آمادگی خود را اعلام نماید. در ادامه دکتر " حمید رضاخانکه" معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افزود؛ مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، خواهان ادامه دار بودن برگزاری این گردهمایی هاست و امید است که بتوانیم به عنوان متولی ملی و کشوری این رویداد و فراگیر شدن آن در کل کشور باشیم. در ادامه؛ دکتر" ماجد دهقانی" نماینده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: با توجه به استقبال بی نظیر نمایندگان گروه های آموزشی، در نظر داریم گردهمایی های علمی دانشجویی (science slam) را در هفته به دو یا سه روز افزایش داده و اختصاصا" مطالب خاص آموزشی که نیاز به استمرار در برگزاری را دارا می باشند، به صورت پیوسته با نام گذاری روز هفته به نام آن موضوع در طول یک یا دو ماه توسط دانشجویان یا کارشناسان این حوزه آموزش داده شود. وی در ادامه افزود: با توجه به برگزاری این رویداد برای اولین بار در کشور توسط دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در نظر داریم تا با تصویب آیین نامه و ثبت لوگوی رویداد با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معرفی سازوکار این فرآیند در سایر دانشگاه های علوم پزشکی صورت گیرد تا بر اساس دستور معاون محترم تحقیقات و فنآوری دانشگاه تا پایان سال، مسابقه ملی/ منطقه ای / کشوری این رویداد با میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار نماید، از این رو از تمامی دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی دعوت می گردد تا در این رویداد با شکوه شرکت نمایند. گفتنی است؛ در انتهای جلسه دانشجوی اجراکننده science slam توسط دکتر خانکه با اهدای لوح سپاس مورد تقدیر قرار گرفت.

لینک دریافت تصاویر  http://www.mefda.ir/photo/355868/