چهارمین رویداد Scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

چهارمین رویداد Scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

چهارمین رویداد scienceslam در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد. گردهمایی علمی_دانشجویی برگزار شده در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با استقبال دانشجویان همراه شده‌است. این رویداد در تاریخ ۲۲ آبان ۱۴۰۲ در محوطه دانشگاه با حضور اعضای محترم هیئت علمی گروه ارتوپدی فنی دانشگاه، جناب اقای دکتر بهرامی‌زاده و جناب آقای دکتر ارشادی , و با حضور نماینده معاونت تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر ماجد دهقانی برگزار شد. موضوعات دانشجویان ارائه دهنده در زمینه ارتوز و پروتز بوده و با تاییدیه اساتید محترم ارائه شد. دانشجویان موضوعاتی حول محورهای زیر ارائه دادند: اقای سعید دارابی: سندروم تونل کارپال خانم ریحانه جنگلی: خم شدگی استخوان تیبیا خانم نازلی محمداوغلی: دررفتگی مادرزادی لگن جناب آقای دکتر ماجد دهقانی به نمایندگی از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در این رویداد حاضر بودند و در باب ادامه فرایند این رویداد به چارچوب بخشیدن جهت ادامه فرایند برگزاری این رویداد، مصوب شدن آیین نامه طراحی شده و رویکرد منسجم‌تر و ایجاد هماهنگی سایر بخش‌های دانشگاه خصوصا با حضور پررنگ دانشجویان سایر گروه های آموزشی در هفته های آتی اشاره نمودند.