رویداد علمی Scienceslam در حوزه توانبخشی برگزار شد.

رویداد علمی Scienceslam در حوزه توانبخشی برگزار شد.

برای اولین بار در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی :

رویداد علمی Science Slam در حوزه توانبخشی برگزار شد

رویداد علمی Science Slam ، برای اولین بار در حوزه توانبخشی با موضوع صافی کف پا  (Flat Foot )،به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دوشنبه اول آبان  در این دانشگاه برگزار شد.

فاطمه حسین زاده دانشجوی ترم 3 کارشناسی رشته ارتز و پروتز در خصوص این رویدادعلمی تحت عنوان science slam گفت: این رویداد در بسیاری از دانشگاه های مطرح دنیا در حال برگزاری بوده و هست و اولین بار در ایران در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی شاهد برگزاری این رویداد بودیم.

وی افزود: وجه تمایز این رویداد با بقیه سخنرانی‌ها در این است که این رویداد بسیار فضای صمیمی تری دارد و هدف آن هم‌افزایی دانش گروه‌های مختلف با یکدیگر است.

حسین زاده گفت: این اتفاق در دانشگاه ما که تنها دانشگاه تخصصی در حوزه توانبخشی کشور است، می تواند نویدبخش ارتقای علمی هرچه بیشتر دانشجویان باشد زیرا توانبخشی حاصل یک فرایند و کارگروهی است و با هم افزایی دانش و گسترش زبان مشترک و گفتمان مشترک در دانشگاه ، درهای موفقیت بیشتری به روی دانشجویان  باز می شود.

وی افزود: موضوعی که برای اولین science slam با مشورت اقای دکتر ارشادی و خانم دکتر ابوترابی(اعضای هیئت گروه ارتوپدی فنی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی) انتخاب شد، راجع به کف پای صاف است، ازآنجاییکه یکی از شایع ترین مشکلات کف پای صاف است و در جامعه با آن مواجهیم، این موضوع انتخاب شده و نتایج آن در اختیار جامعه هدف قرار گرفت.

وی از مشارکت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، کمیته تحقیقات دانشجویی و دفتر توسعه فناوری سلامت در برگزاری این رویداد خبر داد  و گفت: کمیته تحقیقات دانشجویی و دفتر توسعه فناوری دانشگاه تعامل بین بخشی خوبی دارند که منجر به رقم خوردن این اتفاق شد ونتایج چنین رویدادهایی به نفع دانشجویان دانشگاه و جامعه هدف نیز خواهد بود.

گفتنی است  این رویداد علمی برای اولین بار  به این شیوه در سطح دانشگاه های کشور  اجرا می شود و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نظر دارد با برگزاری این رویدادهای علمی پلی برای ارتباط جامعه علمی و متخصصان با مخاطبان گوناگون ، ذی نفعان و عموم جامعه باشد.